GALERIE

custom writingcheap essay writing service

Rafturile metalice de perete reprezinta unul dintre segmentele pricipale de rafturi pentru expunere si depozitare produse pentru magazinele care comercializeaza produse alimentare sau nealimentare. Datorita capacitatii mari de sustinere, a modularitatii rafturilor si a posibilitatilor nenumarate de personalizare prin adaugarea diferitelor tipuri de elemente, rafturile metalice de perete reprezinta produsul ideal pentru orice spatiu comercial.

Aici puteti vedea cateva modele de rafturi metalice si expozitoare, realizate pana in prezent.

birou metalic birou metalic

Dimensiunile standard in care sunt disponibile, cat si posibilitatea de a personaliza dimensiunile, permit amplasare rafturilor metalice de perete astfel incat sa se obtina o capacitate maxima de expunere in timp ce spatiul alocat este acoperit perfect; acest lucru se realizeaza si cu ajutorul rafturilor metalice de perete tip coltar interior sau exterior care permit realizarea de tronsoane continue chiar daca rafturile metalice de perete sunt dispuse la unghiuri de 90 grade (pe pereti diferiti). Gama cromatica diversa permite incadrarea perfecta a rafturilor metalice de perete  in orice ambient.

Rafturile metalice au structura metalica vopsita in camp electrostatic pentru a asigura o rezistenta sporita in timp fara a afecta aspectul rafturilor, sunt modulare pentru a asigura realizarea tronsoanelor de orice dimensiune si sunt disponibile in mai multe variante ca dimensiuni, aspect, functionalitate si gama cromatica.

Alte produse fabricate de noi: vestiare, dulapuri metalice, suporti AC, cutii CATV, cutii instalatii, cutii IT, pichete de incendiu, hidrant, cutii postale etc.

_

https://essay-online.com/check for plagiarism online